Informatie over Helpmij.nl

Op deze pagina is algemene informatie te vinden over Helpmij.nl

Introductie

Helpmij.nl bestaat sinds juli 1999 en is dé gratis (computer)helpdesk van Nederland. Op het forum van de vereniging kan men de meest uiteenlopende vragen stellen over pc’s, tablets, telefoons, internet, programma’s en al het andere waar elektronica in zit. Door de enorme bekendheid welke Helpmij.nl geniet vinden dagelijks grote aantallen bezoekers hun weg naar het forum. Door het grote aantal bezoekers worden gestelde vragen meestal snel beantwoord. Daarnaast is er een database met tips en oplossingen voor talloze problemen.

Het Helpmij.nl team bestaat uit beheerders, moderators en redactieleden. Deze mensen regelen de kwaliteit van Helpmij.nl. Omdat er altijd iets fout kan gaan is er ook een onafhankelijke klachtenafdeling welke bestaat uit 5 personen. Mede dankzij onze vaste dagelijkse bezoekers en onze 169 verenigingsleden is Helpmij.nl een bloeiende community.

Terug naar boven

Vereniging

De vereniging Helpmij.nl met 169 betalende leden plus een aantal trouwe donateurs en sponsors welke het werk van Helpmij.nl een warm hart toedragen garanderen, naast de adverteerders, de continuïteit van de site. De algehele supervisie is in handen van het verenigingsbestuur.

Terug naar boven

Statistieken

Een aantal belangrijke statistische gegevens van Helpmij.nl:

  • Het forum telt 273.249 geregistreerde leden.
  • Per dag worden er ongeveer 90.000 pagina's bekeken.
  • Per week worden er ongeveer 997 nieuwe berichten geplaatst op het forum.
  • De oplage van het Magazine is 30.446 lezers.

Terug naar boven

Magazine

Het Magazine van Helpmij.nl wordt door de redactie maandelijks samengesteld. Aanmelden voor het Magazine kan via de site.

Terug naar boven

Sponsoren

Ook als sponsor kunt u voor promotionele doelen gebruik maken van het enorme bereik van Helpmij.nl. Indien u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van sponsoring neem dan via dit forumulier contact op met de sponsorcommissie.

Terug naar boven

Adverteren

De drukbezochte website en de veelgelezen magazine van Helpmij.nl zijn ideale media voor adverteerders welke een groot bereik voor hun promotie zoeken. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de penningmeester via dit formulier.

Terug naar boven